کمپینگ, چادر بادی

بهترین نقاط ایران برای کمپینگ و چادر زدن

camping

کمپینگ با چادر بادی کیان

در این مقاله می‌خواهیم با کمپینگ و چادر بادی کیان آشنا شویم.

ابتدا درباره کمپینگ ، وسایل مورد نیاز برای کمپ و بهترین نقاط ایران برای کمپ کردن صحبت خواهیم کرد و در نهایت با چادر های بادی کیان آشنا خواهیم شد. پس با آذین گیتی مدار همراه باشید.  

کمپینگ چیست ؟

به طور خلاصه کمپینگ (Camping) یک نوع فعالیت و سفر است که در فضای باز و طبیعت انجام می شود.

شرکت کنندگان در این سفر، به قصد تفریح و کاوش به مکان های جدید سفر می کنند.

معنی کمپینگ چادر زدن تعبیر می شود.

هدف اصلی این سفر لذت بردن از طبیعت است. کمپینگ عموماً به یک چادر نیاز دارد. در برخی مواقع به کمپ، اردو و یا پیک نیک نیز گفته می شود اما رسالت آن ها با هم متفاوت است.

کمپینگ می تواند در جنگل، کنار رودخانه، کوهستان، در ارتفاعات، دشت ها، بیایان ها و … صورت بگیرد.

کمپینگ جنگلی از پرطرفدارترین انواع آن است.

کمپینگ را می توانید در تمام فصول با رعایت نکات ایمنی مربوط به آن انجام دهید.

نکته مهم در سفرهای کمپینگ این است که مختصاتی که انتخاب می کنید، قابلیت چادر زدن داشته باشد.

برخی از مناطق جهت کمپینگ از قبل آماده شده اند. این مناطق آماده چادر زدن است و به سرویس بهداشتی نیز نزدیک است.

هم چنین مکان هایی مشخص جهت روشن کردن آتش در این محیط ها نیز تعبیه شده است.

سفرهای کمپینگ عموماً بسیار مقرون به صرفه هستند زیرا در این سفرها هزینه هتل و مسافرخانه پرداخت نمی کنید.

از اوایل قرن بیستم به بعد نوعی سفرهای کمپینگ لوکس و گران قیمت تر نیز انجام می شود که به آن ها سافاری گفته می شود.

لوازم مورد نیاز کمپینگ و طبیعت گردی

یکی از مهم ترین بخش هر نوع سفری، آماده کردن وسایل ضروری آن سفر است. ما در این بخش به شما کمک می کنیم تا بتوانید لیست وسایل کمپینگ خود را آماده کنید.


۱. کفش: اولین وسیله مورد نیاز شما برای کمپ، کفش مناسب است. با توجه به منطقه ای که به آن سفر می کنید باید کفش خود را انتخاب کنید. کف کفش نباید لیز باشد. وزن زیاد کفش سبب می شود تا مچ پای شما خسته شود. اگر به نقاط برفی سفر می کنید حتماً از پوتین و یا چکمه های ضد آب استفاده کنید.


۲. کوله پشتی: کوله پشتی کمپینگ باید تقسیم وزن مناسبی داشته باشد تا فشار کمی به کمر و شانه های شما وارد شود. فضای داخلی آن ها باید به گونه ای باشد که بتوانید تمام وسایل مورد نیاز را در آن جای دهید. یک کاور ضد آب همراه داشته باشید تا در صورت بارش ناگهانی باران و برف بتوانید کاور را روی کوله خود کشیده و از خیس شدن وسایل خود جلوگیری کنید.


۳. چادر کمپینگ: شما باید با توجه به انواع کمپینگ هایی که انجام می دهید، چادر مناسب خود را انتخاب کنید. چادر باید ظرفیت مناسبی داشته باشد. بهتر است چادر سفری شما کاملاً ضد آب باشد. چادرهای سنگین برای کمپینگ مناسب نیست زیرا حمل و نقل آن ها دشوار است.


۴. زیرانداز و سایبان کمپینگ: با توجه به تعداد نفراتی که در سفر کنار شما هستند باید یک زیرانداز مناسب تهیه کنید. زیراندازی که بسته بندی کوچکتری دارد برای کمپ مناسب است. این وسایل باید ضد آب باشند. وجود سایبان کمپینگ نیز برای مناطق صحرایی و بیایانی بسیار ضرورت دارد.


۵. کیسه خواب: اگر می خواهید یک خواب راحت و آسوده در سفر داشته باشید یک کیسه خواب مناسب انتخاب کنید.
۶. جعبه کمک های اولیه: گاهی اوقات امکان دارد در طول سفر، اتفاق های غیر پیش بینی شده ای رخ دهد. یک جعبه تهیه کنید و لوازمی مانند داروهای مسکن، گاز استریل، اسپری دفع حشرات، پماد سوختگی، چسب زخم، کرم ضد آفتاب، دستمال کاغذی، مسواک و … داخل آن قرار دهید.


۷. چراغ کمپینگ: وسایل روشنایی، فانوس، هد لامپ، چراغ قوه، نورافکن و … همراه خود داشته باشید تا بتوانید در شب نیز نور کافی داشته باشد.


۸. لباس: از لباس های سبک و ضد آب در کمپ استفاده کنید. پیشنهاد می شود یک دست لباس گرم، پتوهای مسافرتی، کلاه و جوراب اضافه همراه خود داشته باشید.


۹. آب و غذا: انتخاب نوع غذا و میزان آن به تعداد روزهای سفر شما بستگی دارد. استفاده از غذاهای نیمه آماده مانند انواع کنسرو همچون تن ماهی پیشنهاد می شود.


۱۰. لوازم آشپزی: اجاق گاز مسافرتی، بشقاب، چاقو، قاشق و چنگال همراه خود داشته باشید. از قابلمه و یا تابه جهت گرم کردن غذاهای خود استفاده کنید. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که وسایل شما بیش از حد سنگین نشود. همچنین جهت روشن کردن آتش جهت طبخ غذا هیزم، آتش زن و یا کبریت و فندک همراه خود داشته باشید.


۱۱. یخدان یا یخچال: استفاده از این وسیله ضروری نسیت اما به کمک آن می توان غذاهای خود را تازه نگه داری کنید و همیشه آب سرد برای نوشیدن داشته باشید.


۱۲. وسایل الکترونیکی: در کمپ اغلب به برق دسترسی نخواهید داشت به همین دلیل با خود پاور بانک نیز همراه داشته باشید تا بتوانید گوشی های موبایل، چراغ قوه های شارژی، اسپیکر و… را شارژ کنید. دوربین عکاسی و رادیو جهت اطلاع از آب و هوا نیز از وسایل الکترونیکی ضروری هستند.


۱۳. میز و صندلی کمپینگ: اگر با وسیله نقلیه به کمپ می روید می توانید از لوازم کمپینگ خودرو نیز استفاده کنید. صندلی کمپینگ برای مکان هایی که امکان انداختن زیراندار وجود ندارد بسیار مناسب است.

بهترین نقاط ایران برای کمپینگ

خوشبختانه یا متاسفانه در ایران آماده سازی طبیعت به منظور کمپینگ حرفه‌ای چندان مرسوم نیست و این مساله باعث می‌شود که امکان کمپ کردن در هر نقطه از نقشه که به دل آدمی بنشیند، مقدور باشد.

اما در روی دیگر سکه، اکثرا خبری از امکانات بهداشتی و رفاهی نیست و عدم آشنایی با منطقه می‌تواند خطر حضور حیوانات وحشی و گم شدن را در پی داشته باشد.

از نظر جغرافیایی نیز، سه استان شمال، کردستان، لرستان و دماوند نواحی محبوب کمپینگ ایران هستند که در این نوشته از هر کدام یک مورد مثال می‌آوریم.

۱. جنگل دالخانی رامسر، بکر و تمیز

سه استان مجاور دریای خزر وجب به وجب زیبا هستند و در جاده اصلی که موازی ساحل کشیده شده است، هر فرعی به یک بهشت کوچک ختم می‌شود.

به همین خاطر، انتخاب محل مناسب برای کمپینگ کار ساده‌ای نیست.

اما به هر حال، ما با در نظر گرفتن امکانات، زیبایی، دنج بودن، نزدیکی به جاده اصلی و ارتباط با سایر دیدنی‌ها، جنگل دالخانی رامسر را به عنوان سرلیست بهترین نقاط ایران برای کمپینگ معرفی می‌کنیم.

جنگل دالخانی رامسر

اگر از رامسر به سمت تنکابن حرکت کنید و پس از هفت کیلومتر به سمت راست بپیچید، در کمتر از نیم ساعت به جنگلی می‌رسید که نظیرش در ایران وجود ندارد.

دلیل این امر پاکیزگی مثال‌زدنی در عین بکر بودن است.

آب و هوای خنک، حضور مه، امکان کوهنوردی و طبیعت‌گردی، مناظر بی‌بدیل، کلبه‌های چوبی، روستاهای اطراف، سد میجران و خود رامسر و تنکابن از این جنگل یک میزبان درجه یک برای کمپینگ ساخته‌اند.

دالخانی

توجه داشته باشید در روز هیچ خطری متوجه شما نیست (مگر اینکه بی تجهیزات به دل جنگل بزنید و گم شوید) اما در شب حشرات زیاد هستند و گاهی شغال نیز پیدا می‌شود.

اولی با چادر مناسب مدیریت می‌شود و دومی با یک آتش کوچک جلوی چادر، اما اگر دوست دارید احتمال و چالش کمپ را به صفر برسانید، می‌توانید به راحتی یک کلبه در جنگل کرایه کنید.

۲. دماوند، میزبان چهارفصل طبیعت ایران برای کمپینگ

به جز خود قله که هدف اصلی کوهنوردان کارکشته است، دشت و سبزی اطراف دماوند یکی از بهترین نقاط ایران برای کمپینگ است.

به خصوص برای آنهایی که ساکن تهران یا شهرهای اطراف هستند، کمتر انتخابی جذابیت دماوند را دارد.

چه چیزی از این بهتر که چند کیلومتر رانندگی کرده و در دشت یا کنار آبشاری کمپ کنید که منظره آن نماد طبیعت ایران یا بزرگترین آتشفشان خاورمیانه است؟

دماوند

کار جالب‌تر می‌شود وقتی بدانیم با احداث کمپ زمستانی دماوند، حالا این امکان برای همه فراهم است که حتی در سردترین روزهای زمستان، تجربه یک کمپ حرفه‌ای و درجه یک را به خاطرات زندگی خود بیافزایند.

برای کمپ در دماوند به طور کلی دو انتخاب دارید، اگر سبزی دشت منظره مورد علاقه شماست به سمت غرب کوه حرکت کنید و در پارک ملی لار چادر بزنید و اگر روحیه شما با آبشار و غار سازگاری بیشتری دارد در حوالی آبشار جنگلک و غار رود افشان به دنبال جای مناسب باشید.

سایر جاهای دماوند برای کمپینگ: چشمه دیو آسیاب، دامنه کوه دماوند، آبشار برف تنگه لار، دشت مشا، چشمه سیاه سنگ، چشمه اعلا، چشمه تیزآب، دریاچه تار، دریاچه هویر، روستای خسروان، غار بورنیک و آبشار گروبار.

۳. دریاچه گهر، نگین زاگرس یا آلپ ایران

برای معرفی سومین پیشنهاد از بهترین نقاط ایران برای کمپینگ به غرب کشور می‌رویم و در دل استان زیبای لرستان روی نام گهر تمرکز می‌کنیم.

جایی که از ارتفاعات اشترانکوه، آبی زلال جریان یافته و با همکاری چمشه‌های جوشان دل دره، دریاچه‌ای پدید آمده که نه تنها میزبان حیات آبی قزل آلا، لاکپشت و مارماهی است، بلکه زندگی گونه‌های جانوری خرس، پلنگ، قوچ، روباه، عقاب، شاهین، کبک و بسیاری دیگر را پشتیبانی کرده و انواع درختان بلوط، بید، پسته، زالزالک و انجیر را آب می‌دهد.

به اینها اضافه کنید دشت‌های اطراف را که با لاله‌های واژگون و شقایق‌های عاشق تزیین شده است.

دریاچه گهر

برای رسیدن به این دریاچه زیبا و کمپ در ساحل آرام آن پس از آخرین ایستگاه ماشین‌رو در شهر دورود، چیزی در حدود چهل دقیقه تا چند ساعت (بسته به آمادگی بدنی شما) راه در پیش است.

البته، پیش از آنکه گهر را برای کمپ خود انتخاب کنید باید بدانید اولا در کنار دریاچه امکاناتی در اختیار شما قرار نمی‌گیرد و اگرهم باشد قیمت بالایی خواهد داشت، دوما اینکه متاسفانه در مسیر و گاهی کنار دریاچه زباله گردشگران پیشین به چشم خواهد خورد و سوما، حتما باید با نفرات بالا و تجربه مناسب کمپ در طبیعت عازم این دریاچه شد.

سایر جاهای لرستان برای کمپینگ: آبشار نوژیان و گریت، مخمل کوه، آبشار بیشه، آبشار آبسفید الیگودرز، دره شیزر، دشت لاله‌های واژگون الیگدورز و دره خزینه.

۴. رود سیروان، نماد صلابت کردستان برای کمپینگ

رود سیروان در منطقه اورامان قرار گرفته و تا مرز عراق پیش می‌رود.

آن‌هایی که سابقه حضور در کردستان را دارند به خوبی می‌دانند که از بین آن همه زیبایی کوهستان انتخاب نماینده‌ای به منظور حضور در فهرست بهترین نقاط ایران برای کمپینگ کار ساده‌ای نیست؛ اما به هر حال، به دلیل وجود آب، بافت جانوری و گیاهی منحصر به فرد، این رودخانه را به عنوان نماینده کردستان معرفی می‌کنیم.

سیروان کردستان

با حضور و کمپ در محل مناسبی از رود، اگر خوش‌شاس باشید با سنجاب‌ها ملاقات می‌کنید و در کنار آب، رویش گیاهان با ارزشی چون ریواس را شاهد خواهید بود.

سیروان طولانی‌ترین رود کردستان است و باعث دوتکه شدن ارومان و سروآباد می‌شود. از این رو برای رفتن از یک کرانه به کرانه دیگر باید در بیست و پنج کیلومتری پاوه از پل دوآب کمک بگیرید.

سایر جاهای کردستان برای کمپینگ: دریاچه زریوار، قلعه قمچقای، کوه آربابا، آبشار گویله، روستای پلکانی پالنگان، کوه آوالان، کوه شاهو و سروآباد.

۵. ساحل درک چابهار؛ کمپ با طعم کویر و دریا

برای مشاهده یک نخل کنار ساحل دریا حتما نیازی نیست که سراغ فیلم‌ها برویم، سفر تا ساحل درک چابهار این امکان را برای ما فراهم می‌کند.

ساحل درک چابهار

به این منظور باید به دویست کیلومتری غرب چابهار یا صد و بیست کیلومتری کنارک برویم و روی رمل‌ها، منظره غروب را پای آتش و تصویر طلوع را از دریچه چادر خود، روی افق دریا دنبال کنیم.

اگر در فصل گردشگری سروقت این ساحل بروید، علاوه بر شنا، امکان قایق و موج‌سواری هم وجود دارد.

همانطور که اشاره کردیم، ساحل درک چابهار تنها نقطه ایران است که طعم کمپ کویری و ساحلی را همزمان در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهد و به همین دلیل در لیست قرار گرفته است.      

پیش از حضور در بهترین نقاط ایران برای کمپینگ به چه نکاتی توجه کنیم؟

اگر دوست دارید از کمپ خود در طبیعت بیشترین لذت را ببرید، بد نیست نکات زیر را در نظر داشته باشید.

  • حتما پیش از حرکت با لوازم و تجهیزات خود آشنا شوید. چادر را باز کنید و ببندید، اجاق را روشن و خاموش کنید، کیسه خواب‌ها را کنترل کرده و برای چند دقیقه، شرایط شب اول را در منزل شبیه سازی کنید، چادر بادی کیان مناسب برای کمپینگ؛
  • به جز در مواردی که تنهایی کوله گردی می‌کنید و محدودیت جا دارید، بهتر است که چادر را بزرگ‌تر بگیرید (یک خانواده دو نفره چادر چهار نفره بگیرد و غیره)؛
  • چک لیست تهیه کنید. این کار باعث می‌شود که در طبیعت با کمبود تجهیزات مواجه نشوید و همه چیز از پیش تهیه شده و منظم پیشروی کند،مقاله کمپینگ چیست مطالعه شود.؛
  • طوری برنامه ریزی کنید که رسیدن به مقصد در اول وقت باشد. این امر به شما اجازه می‌دهد تا منطقه را بشناسید و بهترین محل برای چادر زدن را انتخاب کنید؛
  • برای وعده‌های غذایی برنامه داشته باشید (ترجیحا سبک و نیمه آماده)؛
  • لباس کافی و کفش مناسب همراه داشته باشید (به عنوان مثال جنگل کفش پاشنه‌دار می‌خواهد و رودخانه و ساحل دمپایی)؛
  • در آب و هوای نامناسب کمپ نکنید و ترجیحا تجربه‌های اول را در نزدیک‌ترین ایستگاه‌های ممکن بگذرانید.

چادر بادی کیان / چادر مسافرتی / چادر کمپینگ

در ابتدای مقاله متوجه شدیم که چادر به عنوان اصلی ترین بخش کمپینگ می‌باشد. پس در این قسمت می‌خواهیم با چادر بادی کیان که شرکت آذین گیتی مدار نماینده فروش آن می‌باشد صحبت کنیم و آشنا شویم.

 استفاده از سازه‌ها و محصولات بادی در حوزه‌های مختلف، امری رایج به شمار می‌رود. یکی از کاربردی ترین چنین محصولاتی، استفاده از چادرهای بادی بعنوان سر پناه، در زمینه‌های مختلف (از جمله امدادی، صنعتی، نظامی، تفریحی) است.

 چادرهای بادی به دو دسته کلی LP (فشار در محدوده میلی بار) و HP (فشار در محدوده بار) تقسیم می‌شوند.

در نمونه‌های HP شرکت ایمن اتصال پاسارگاد با برند کیان، که شرکت آذین گیتی مدار نماینده فروش می‌باشد، علاوه بر انعطاف پذیری (که سبب حجم کم در هنگام بسته بندی و حمل و نقل می‌شود)، افزایش مقاومت چادر در برابر نیروهای جانبی بزرگتر (باد، وزن برف و …) فراهم شده است.

100 درصد اجزای چادر بادی کیان از جنس پارچه و منسوج است.

چادر دارای دو جداره داخلی و خارجی است که باعث افزایش مقاومت، بهینه شدن وضعیت انتقال حرارت و عدم نفوذ آب و حشرات می‌شود.

اسکلت اصلی چادر را تیوب‌های پارچه‌ای با فشار داخلی بالا تشکیل می‌دهد که وظیفه فرم دهی به چادر و همچنین تحمل بارهای ناشی از برف و باران یا باد جانبی را دارند.

این ساختار به دلیل خاصیت انعطاف پذیری بالا، در زمان بسته بندی و حمل و نقل فضای کمی را اشغال می‌کند و همچنین بدلیل وزن کم نسبت به سایر محصولات مشابه، قابل حمل توسط نفر خواهد بود.

 کاربری آسان، حجم و وزن بسیار پایین مجموعه و مونتاژ سریع، در مقایسه با روش سنتی (برپایی چادر با استفاده از داربست فلزی بعنوان اسکلت اصلی) از اصلی ترین مزایای استفاده از چنین محصولاتی به شمار می‌روند.

علاوه بر موارد ذکر شده، دوجداره بودن چادرها سبب شده است علاوه بر افزایش عمر چادر، مواردی نظیر بهینه شدن وضعیت انتقال حرارت بین سطوح داخلی و خارجی چادر و همچنین قابلیت عدم نفوذپذیری آب و سایر عوامل بیرونی (نظر جانوران موذی و حشرات) به داخل چادر، در مقایسه با محصولات مشابه ارتقا یابد.

چادر‌های بادی از 8 بخش تشکیل شده‌اند:

  1. تیوب‌های اصلی (Main Tube)
  2. تیوب‌های فاصله دهنده (Spacer Tube) 
  3. دیواره‌های پارچه‌ای (Textile Walls) 
  4. کاور بیرونی (External Cover)
  5. زیرانداز (Groundsheet)
  6. طناب‌های مهار کننده (Tent Guy Ropes)
  7. کمپرسور باد (Air Compressor)
  8. سیستم شارژ تیوب (Tube Charging System)
چادر مسافرتی بادی

چادر بادی مسافرتی 9 متری کیان

برند : کیان
،
متراژ : 9 متر
،
ارتفاع : 2.15 متر
،
وزن : 23 کیلوگرم
،
ظرفیت : 18 نفر به صورت نشسته و ۸ نفر به صورت خوابیده
،
پارچه آکسفورد ضدآب و لایه داخلی لاستیکی
،
کفپوش ۴۰۰ گرمی پلی استر با روکش pvc قابل شستشو
،
خروجی تهویه هوا، چهار پنجره بزرگ

،

مناسب برای کمپینگ

چادر مسافرتی بادی 6 متری کیان

متراژ : 6 متر
،
ابعاد : 3 متر طول، 2 متر عرض و ۲ متر ارتفاع
،
وزن : 13 کیلوگرم
،
چادر بادی کیان بدون هیچ قطعه فلزی و تماماً بادی (قابل شارژ با پمپ فندکی و تلمبه)
،
زمان لازم برای باد شدن چادر : پمپ برقی (کمتر از 20 دقیقه) ، پمپ پایی یا دستی (تلمبه) حدود 40 دقیقه
،
ضد آب و عایق حرارتی

 درباره شرایط خرید و ثبت سفارش چادر بادی مورد نظر با ابعاد دلخواه، می‌توانید با شماره‌های ذیل تماس حاصل فرمائید.

09121974409

021,88964879

قابلیت تولید در رنگ و ابعاد مختلف طبق درخواست شما

اینستاگرام چادر بادی کیان

منبع نوشته بهترین نقاط ایران برای کمپینگ سایت www.alibaba.ir می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *